VR Tower Defense játék (TecTacTD)

2016. október 29. 18:16 - tectactd

Íme a tutorial pálya VR-ban

Jelentem, elkészült a tutorial map. Sokkal egyszerűbb, kisebb és átláthatóbb mint az eddig tesztelésre használt. Persze még meg nem tanít játszani... az egy másik történet lesz, de legalább a helyszín már megvan. 

Eredetileg a repülő AI-t akartam rendbe rakni ma, de valahogy mindig az lett a vége, hogy a földön (vagy alatta) közlekedett. Azóta viszont rájöttem, hogy teljesen feleslegesen próbáltam meg a jelenlegi AI-ba bekötni, mert sokkal egyszerűbben is megoldható. Ugye ha repül, akkor neki nem kell falakat kerülgetni... ^^"

No de következzen most egy videó az elkészül tutorial mapról. A következő blog bejegyzés pedig jövőhét péntek körül várható leghamarabb. Addig is várakozzon türelemmel a hatalmas rajongótábor! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tectactd.blog.hu/api/trackback/id/tr6311913867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
VR Tower Defense játék (TecTacTD)
süti beállítások módosítása